Lothar Matthäus sammen med lagkamerat som har en nydelig bart

Det er ikke hvem som helst som Lothar Matthäus langer ut mot manglende lagfølelse hos stjernene i  Bayern München og minner om at fotball er en lagsport.

Den tyske fotballlegenden og midtbanespiller Lothar Matthäus peker på James Rodriquez, Franck Ribery, Arjen Robben og Robert Lewandowski som ansvarlige for de dårlige tidene i Bayern München.

Les på Popidol: Hva i all verden er BTS?

«Det er alt for mange «enkeltforetak» i Bayern, for mange spillere som bare tenker på seg selv. Spillere som James og Lewandoski setter seg selv over klubben. Det samme kan man si om Robben og Ribery» sier Matthäus ifølge Bild.

«James Rodriquez blir snurt hvis han ikke blir tatt ut på laget, men når han først spiller er det som om han ikke bryr seg og er en del av laget».

Les: Mourinho får tilbake midtbanespiller etter pausen

Bayern München har nå gått fire kamper uten seier og allerede er manager Niko Kovač i trøbbel. Bundesliga giganten ligger nå på en uvanlig svak 6.plass i serien. – På lørdag møter de Wolfsburg med tap i den kampen tror mange at de henter frem deres pensjonerte trumfkort.

På sin CV har han de to Bundesligagiantene Borussia Mönchengladbach og Bayern München og Serie A klubben Internazionale

Matthäus regnes som en av sin generasjons beste spillere. Han var kaptein på Vest-Tysklands verdensmesterlag i 1990, og ble kåret til årets spiller i Europa samme år. Ingen europeiske spillere har flere landskamper enn Matthäus, som til sammen spilte hele 150 A-landskamper. Matthäus er også spilleren med flest kamper gjennom tidene i fotball-VM. Han deltok i hele fem VM-sluttspill, og har spilt 25 VM-kamper.

Som han beskriver seg sev på Twitter: Football expert, ambassador, & FIFA World Cup winner.