Fortsetter til tross for interesse fra store klubber

Pepe Bordalás er en populær kar

Getafe klarte overraskende å havne på femteplass i La Liga, det er noe som ikke skjer hvert år for å si det forsiktig. – De kan takke deres manager Pepe Bordalás (55) for suksessen og nå for at han velger å bli i klubben til tross for at en rekke klubber har vist sin interesse. – Nærmest, hvis vi skal tro italiensk presse var Roma.  

Pepe Bordalás var angrepspiller som aldri fikk spille på høyere nivå enn det fjerde høyeste nivået i Spania, og han startet også sin manager karriere nede i systemet. For tre år siden fikk han ansvaret for Alavés som da var i Segunda División, han ledet dem tilbake til La Liga etter å han vunnet serien. –  Alavés synes ikke Pepe var et kjent nok navn og ga han likevel sparken.

Les: Sky Sports tror Karl-Heinz Rummenigge får kjøpe PL-stjerne

Getafe var ikke sene med å snappe han opp og det må oppleves som litt irriterende for Alavés at lille Getafe avsluttet sesongen langt over dem på tabellen.

Les: Bekreftet: Roberto hentes til Premier League

«Getafe manageren har fått enda to sesonger til sin kontrakt.  Han er nå bundet til klubben frem til 2023. Vi i Getafe ønsker å vise vår glede over å ha Bordalás på den blå benken i de neste tre sesonger» skriver klubben på sin hjemmeside.

Pepe Bordalás har trent en rekke klubber og siden 2016 har han hatt suksess med Getafe CF.