Forsvarsspiller og lagkamerat til Magnus Wolff Eikrem på vei til Molde

(c) Bilde Seattle Sounders FC: Henry Wingo

Mens Bodø/Glimt med færre spilte kamper puster serieleder Molde i nakken er det forsterkninger på gang. – Det er mye som tyder på at Seattle Sounders spiller Henry Wingo blir Molde spiller i løpet av kort tid. – Han har trent med klubben og inntrykket er meget solid. 

Reglene i amerikansk fotball er forskjellig fra det vi er vant til i Norge, nå skal iflølge Eurosport klubb og spiller være enige, men nå er det opp til MLS å godta en avtale. (Alle spillerkontraktene håndteres av ligaen og ikke klubbene).

Les: Sky Sports: Coutinho har avvist tilbudet

Molde-direktør Øystein Neerland sier til Eurosport at spilleren er interessant, men vil ikke gå inn på hvor nære de er å signere ham.

» Vi har hatt han på prøvespill her, men akkurat nå er han tilbake i Seattle. Vi får se hva vi ender opp med. Vi jobber med spillerlogistikken nå og kommer tilbake når ting er klart. Han er en interessant spiller og han er opplagt en bra spiller. Så får vi se om han blir Molde-spiller»

Les på Popidol: Ville ikke ha modeller som var store eller som kunne stå og tisse

23-åringen kan bekle både back og kant på begge sider, selv om han hovedsaklig har spilt på høyresiden. Wingo spilte med Magnus Wolff Eikrem i Seattle og Molde har fulgt spilleren i nesten ett år.

– Det er ikke noe jeg kan kommentere. Vi jobber som sagt med spillerlogistikken. Når ting er klart kan vi konkludere og gå ut å kommentere.