Kan ikke fatte og begripe hva som skjedde.. (foto: Bayern München)

Alonso, Flick, Solskjær, Mourinho, Conte og Joakim Löw er alle linket til Bayern München. Sterke kandidater, til å redde inn sesongen for Bayern München hvis Tuchel snubler helt, eller som permanent Bayern-trener fra neste sesong. Sistemann på lista har nå effektivt selv meldt seg ut av dette racet.

Löw ledet det tyske landslaget i 15 år med stor suksess, men med en seig avslutning. Før jobben hos Die Mannschaft var Löw trener for blant andre Stuttgart og Karlsruhe, men jobben som Bayern-trener er han ikke klar for.

LES: «Han skal spille, eller ikke spille når jeg bestemmer meg for det»

-Bayern er neppe interessert i meg som person eller som trener, og jeg er heller ikke interessert i Bayern München, sier Löw i et intervju med Welt TV.

Som har lukker døra for tysk klubbfotball.

-Jeg har reist rundt i dette landet i 17 år, vært på alle slags stadioner og kjenner klubbene virkelig godt. Det er ingen motivasjon for meg, kommer det fra den tidligere tyske landslagstreneren.

F7: Manchester United-trioen Solskjær digget som trener

Førstemann fra kandidatlista er herved strøket bort.