Første gang jeg har hørt Jose Mourinho positiv til landslagsspill

Dyrt (c) Bilde Manchester United:

Vi har blitt vant til at når Jose Mourinho snakker om spill på landslaget har det vært negativt.  Klagingen har pågått veldig lenge, ikke bare som manager for Manchester United, men også da han var i Chelsea og før det, ramlet over noen artikler hvor han sutret om landslagspill mens han var manager for Real Madrid. 

Som regel handler sutringen om skader, manglende medisinsk oppfølging og for tett kampprogram.

Les: Sa nei til Manchester United, reiste langt og bøtter inn mål

Skikkelig positiv
José Mourinho snakker nå om at hans stjernespiller Paul Pogba har godt av suksessen med Frankrike og vil komme tilbake med ny giv i Manchester United. – Tanken er sikkert at det som nå er verdens nest dyreste spiller skal holde på vinnergleden fra VM, sist sesong var variende for Pogba som til og med måtte slite benken i perioder.

25-åringen var meget god for Frankrike og en viktig del av VM-trofeet i Russland. Mourinho er sikker på at midtbanespilleren vil komme tilbake som en ny spiller.

«Å vinne et VM er kun positivt. Det er vanskelig å si at det å vinne VM kan slå negativt ut for en spillers karriere. Det er fantastisk», sa Mourinho.

«Det er så mange gode spillere som ikke har hatt sjansen til å vinne VM. For Paul er det hans første VM og det å bli verdensmester er fantastisk. Jeg håper han forstår hvorfor han var så god. I finalen var han utrolig god, fortsatte manageren».