Vi gir også tommel opp for Bundesliga.

Jens Petter Hauge sin tilværelse etter han ankom AC Milan har langt unna den fotballfesten han opplevde kamp etter kamp for Bodø/Glimt. Manager Stefano Pioli peker stort sett på benken for den norske angriperen til tross for god leveranse og faktisk mål i de få minuttene han har fått spille.

Allerede i vår kunne Sporten avsløre at AC Milan vurderte å selge Hauge og at den tyske storklubben Eintracht Frankfurt var en av flere interesserte. Nå skal det ifølge VG foreligge et konkret bud på rundt 8 millioner euro, noe som «ikke er i nærheten» av det Milan ser for seg.

Les: Arsenal-supporterne fikk en siste instagramklem fra Martin Ødegaard

Vi tviler på at 21 åringen landet i Frankfurt med mindre de biffer opp budet betraktelig. Selv om det er interesse fra Frankrike og budene kommer til å øke er det slettes ikke sikkert det blir et bytte. Hauges agent Atta Aneke er i Milan for å diskutere fremtiden i klubben, han har med seg et klart budskap inn i samtalene, hvis de ikke vil bruke Hauge mer, selg han.

Det er flere som har foreslått en låneavtale tilbake til Bodø/Glimt, det skal ikke være aktuelt, fordi den norske angriperen ønsker ikke være en lånesoldat.

Les: Coutinhos agent akter å utnytte Inters ran hos Milan