Hvem skal få RBK til å reise seg ute i Europa? (foto: rbk)

I kveld spiller Rosenborg sesongens siste kamp. Selv om fokuset er rettet mot oppgjøret mot RB Leipzig, foregår det mye i kulissene som naturlig nok stjeler oppmerksomhet.

Hvem skal trene RBK neste sesong?

Geir Bakke, Kasper Hjulmand og Eirik Horneland har alle vært linket til jobben. Men hva med deg, Rini Coolen?

Fått til mye, men ikke nok? (foto: rbk)

– Som jeg har sagt før; det er en prosess og vi må gi dem som jobber med det tiden de trenger. Det er helt normalt i mine øyne. Jeg kan ikke svare på at det dukker opp navn, jeg leser ikke aviser, men jeg hører noe selvfølgelig. Uansett er det er best vi snakker om dette etter helgen da jeg ønsker å ha fokus på sesongens siste kamp, sier nederlenderen til TV 2.

Coolen tok over i sommer etter kaoset som oppstod da Kåre Ingebrigtsen fikk sparken. Siden da har det blitt både serie- og cupgull, men ute i Europa har det blitt for tamt.

Gull er ikke alltid bra nok. (foto: rbk)

Hva betyr så dette for Coolens fremtid på Lerkendal?

– Det kan jeg ikke svare på nå. Jeg ønsker å fokusere på denne kampen først. Når det gjelder fremtiden har jeg ikke det så travelt. Folk jobber med prosessen, mens jeg fokuserer på sesongens siste kamp. Forhåpentligvis vet vi mer etter helgen, avslutter nederlenderen til TV2.

Først fotball, så trenerkabal. (foto: rbk)

For først er det RB Leipzig. Heia RBK!

Les: Pogba eller Isco ender hos Juventus