Graham Potter (foto: chelsea, twitter)

Den nederlandske storklubben Ajax er i en krise som varsler begynnelsen på en lang nedtur. Det har i flere omganger gjort forsøk på å hente inn en topp manager som kan bringe klubben inn på rett spor.

Før søndagens kamp på Johan Cruijff Arena mot Twente ligger Ajax på 6.plass i Eredivisie med 45.poeng.

Siste ut med samtaler var Graham Potter som etter å fått vite dybden på problemene takket nei til oppdraget. – Eller var det slik at han som flere engelske medier skriver at han er øverst på ønskelisten til Sir Jim Ratcliffe som erstatter for for Manchester United manager Erik ten Hag.

Les: Kan velge og vrake mellom toppjobbene

Graham Potter er ønsket av mange det til tross for at ikke var i nærheten av å snu ting i de månende han ledet Chelsea. Både Borussia Dortmund og West Ham skal ha hatt følere ute i retning Potter, men som sagt den mest konkrete interessen har kommet fra Ajax.

Etter «alle» var overbevist om at Potter ville reise til Nederland meldte Sky Sports for et par dager side at 48-åringen valgte å takke nei til muligheten

Likevel! Algemeen Dagblad skriver at Graham Potter fortsatt er på toppen av Ajax sin ønskeliste med en retur for Erik ten Hag på en god andreplass. Det sportslige styret i klubben sies å være villige til å «vente på» den tidligere Brighton- og Chelsea-manageren, som ønsker å ta seg tid til å vurdere alternativene sine. – Et alternativ er faktisk Manchester United.

Det gjenstår å se hvor mye is nederlenderne har i magen.

Potter har vært uten klubb siden han ble sparket av Chelsea i april 2023.

F7: Joker 2-traileren har en massiv musikalsk overraskelse