(c) Bilde: Stabæk: Luc Kassi

Luc Kassi sin kontrakt løp ut sommeren 2019. Nå er denne forlenget med ytterligere to og et halvt år.

Muskelskader i låret har spolert hele 2018-sesongen for Stabæks ivorianske poengmaskin. I 2017 registrerte Kassi 12 målpoeng i Eliteserien for Stabæk. I år er det blitt null. Ikke et minutt har 24-åringen vært på banen for «De Blaa» i ligaen.

Nå er det besluttet at Kassi skal operere, og går progresjonen slik klubben håper, er han tilbake og klar for å bidra for Stabæk ved sesongstart neste år.

– Vi er veldig glade for at vi er blitt enige med Luc om en forlenget avtale. Han har vært en av våre beste spillere i flere år, sier daglig leder og vikarierende sportssjef Jon Tunold til Stabak.no. Sportssjef Inge André Olsen er for tiden på ferie.

– De siste sesongene har han vært uheldig med skader. Det viser seg at det er den samme skaden som har plaget ham. Nå skal han operere, og det betyr at han høyst sannsynlig får med seg sesongforberedelsene og er klar til å spille neste sesong.

– Det er viktig for oss å vise at vi ønsker å satse på Luc. Derfor har vi forlenget avtalen med han i ytterligere to og et halvt år, sier Tunold til hjemmesiden.