Bilde: Sarpsborg 08: Guillermo Molins

Den tidligere Malmö FF-spissen Guillermo Molins er rimelig sikker på at det blir bra fremover i Sparksborg og derfor har han signert for ett år til.

33 åringen har godord å komme med til Sarpsborg sine sider: «Dette er en klubb som er på vei et sted»

Les: Spisstalent som har banket inn mål for Skeid i hele fjor er klar for Eliteserien

Guillermo Molins kom tilbake til Sarpsborg i august etter et kort opphold i Rosenborg. Spissen signerte da en kontrakt som gikk ut denne sesongen, I begynnelsen av januar sa 33-åringen til svenske Fotbollskanalen at det heller mot en forlengelse. Nå er det også klart at Molins blir i Sarpsborg ett år til.

«Det er som jeg sa fra første dag jeg kom hit. Dette er en klubb som er på vei et sted og fremfor alt med det som skjer nå. Jeg har veldig lyst til å være med og jeg er glad for å ha skrevet under på en ny kontrakt, sier Molins til Sarpsborgs nettsider hvor du også kan se et intervju.

Molins hadde en skadefylt høst i Sarpsborg og kom kun i spill på fire kamper. Nå er imidlertid planen at han skal være med helt fra starten av pre-season.

Sarpsborgs sportsdirektør Thomas Berntsen:

«Vi er glade for å ha «Gische» med oss ​​videre. Han er en spiller med stor erfaring og kvaliteter vi vet vi vil ha stor nytte av om vi får ham på banen. Vi velger å ta en risiko her, men vet at oppsiden er stor om han slutter å spille».

Les: Håvard Nielsen brukte bare 30 sekunder