Forlenger med midtbanetalent og sender han på utlån

141
(c) Bilde: Aafk: Markus Seehusen Karlsbakk

Markus Seehusen Karlsbakk er født inn i Aalesund fotballklubb og har gjennom hele fjoråret spilt for klubbens andrelag i 3.divisjon. – Det har imponert sportslig leder Bjørn Erik Melland såpass at en forlengelse ble gitt samtidig som det var på tide med spill i en høyere divisjon.

«Det er veldig stort å forlenge kontrakten med AaFK. Nå ser jeg fram til en sesong med Hødd, som virker som en bra klubb å ta det neste steget i. Jeg gleder meg til å utvikle meg som fotballspiller, og har som mål å kjempe om en plass på AaFK-laget på sikt», sier 19 år gamle Markus til Aalesund sine sider.

Les: To gode venner river Barcelona i filler

I november 2018 skrev talentet under på sin første proffkontrakt med tangotrøyene. Den hadde en varighet på to år.

AaFKs sportslige leder Bjørn Erik Melland mener Markus har vokst seg ut av 3. divisjon. «Det har ligget i kortene at Markus skal på utlån. Han trenger å spille kamper på et høyere nivå. Vi har hatt veldig god dialog med Hødd, og vi tror et utlån til Hødd er en vinn-vinn-situasjon for alle parter. Vi forlenger avtalen med Markus, og låner ham samtidig ut, ene og alene for at vi har troen på at han skal bli en fremtidig førstelagsspiller for AaFK»