Casemiro var outstanding forrige sesong, men fotball er ferskvare. (foto: united, twitter)

Gamle bragder varer ikke lenge i sportsverden. – Samtidig som alle vet at livet har opp og nedturer er ikke tålmodigheten står når det butter. Casemiro som ble hentet fra Brasil av Real Madrid i janaur 2013 hadde et godt førsteår for Manchester United, men så startet nedturen.

Den 31 år gamle defansive midtbanespilleren er midt inne i sin andre sesong med Manchester United etter han kom fra Real Madrid for 70 millioner euro sommeren 2022. Brasilianeren gjorde et betydelig inntrykk under sin første sesong med sju mål og sju assists på 52 kamper.

Les: Tilbyr Per-Mathias Høgmo gigantlønn

Midtbanespilleren hjalp de røde djevlene med å sikre en topp fire-plassering og løfte EFL Cup – klubbens første trofé på syv år. Imidlertid har Casemiro opplevd en mye tøffere andre sesong.

Den tidligere Real Madrid-mannen spilte 12 kamper før han ble satt på sidelinjen med et par skadeproblemer.

Har vært klar for å dra videre en stund!

Selv om Casemiro har over to år igjen av kontrakten, rapporterer Football Insider at Manchester United vil sanksjonere et salg i 2024. – Og godta en lavere pris enn de selv betalte.

Det har vært noe snakk om en overgang allerede i januar, men avisen mener at det er mer sansynlig det skjer først etter sesongen. – Det er ikke mange klubber som er aktuelle, med mindre Casemiro godtar et kraftig lønnskutt. Ukelønna skal være på 300 000 pund i uken.

Sky Sports meldte for noen dager siden at neste stopp trolig er Saudi Pro League.

LES: Uroen sprer seg i Manchester – hvorfor skjer det ikke?!

For øyeblikket jobber 31-åringen med å komme seg etter en hamstringskade han pådro seg tidligere denne måneden.

Etter å ha kommet tilbake fra et ankelproblem, returnerte Casemiro for å starte i Manchester Uniteds EFL Cup-nederlag mot Newcastle United 1. november.