Tore Andre Flo

Flo familien fortsetter å være en sentral del av fotballen i Norge, mens bror Jostein Flo fortsatt er en del av Strømsgodset i Drammen har Tore Andre Flo gitt beskjed til Chelsea han flytter hjem til Norge og overtar Sogndal fra nyttår.

Flo ble en publikumshelt i løpet av hans tre år i Chelsea. Det ble 47 mål på 156 kamper og totalt fem titler med London-klubben. – Nå parallelt med å jobbe for det norske U21 landslaget som assistent har stryningen de siste årene jobbet med spillerutvikling med spesielt fokus på utlånsspillere.

Les: Etter tirsdagens pressekonferanse får Newcastle neppe stor konkurranse om Hazards signatur

Chelsea er veldig opptatte av å sende spillere på lån når de er ferdige på akademiet. Da sendes spillerne på lån til klubber rundt om i Europa for å få erfaring. Målet er at de kommer tilbake og kan gå rett inn i startelleveren.

Etter U21 seieren over Finland var VG frempå og spurte om Sogndal jobben, da kunne Flo fortelle at jobben var interessant for ham. – Sogndal bekrefter de har underskrevet en avtale for de neste tre årene.

Eirik Bakke har trent Sogndal de siste syv sesongene, men annonserte tidligere i år at han gir seg etter inneværende sesong. – Sogndal ligger på 5. plass i Obos-ligaen med to runder igjen.

Les: «Årets trener» i Sverige klar for Championship-klubb