Forlater Arsenal etter 10 år

Arsenal manager Unai Emery deler en hemmelighet med Aaron Ramsey

Aaron Ramsey er 28 år og har en strålende 10 års karriere bak seg i Arsenal. – Han går til Juventus som gir han en meget hyggelig lønn i en avtale over fem år. – Det uten at Arsenal sitter igjen med noe annet enn de gode minnene. 

Ramsey vil bli betalt rundt kr 1 500 000 i uken
Det har vært klart en stund at landslagsspilleren fra Wales ville bytte klubb i sommer og at Juventus var en av interessentene. – Lønna viser hvor mye de ønsket han, bare Cristiano Ronaldo tjener mer. – Paulo Dybala og Douglas Costa som er ønsket av en rekke klubber må klare seg med mindre.

Les: Sander Berge får en stor sekk med penger!

Juventus, som har vunnet de siste syv Serie A-titlene, signerte Ronaldo for 100 millioner euro i fjor sommer og er ni poeng foran for Napoli på andreplass etter 19 kamper. De har nådd to av de siste fire Champions League-finalene. ( tape begge, til Barcelona i 2015 og Real Madrid to år senere).

Juventus manager Max Allegri, er uttalt stor beundrer av Ramsey, som sannsynligvis vil leke med Miralem Pjanic og Blaise Matuidi på en tre manns midtbane. Han vil sannsynligvis bli foretrukket før Emre Can, Rodrigo Bentancur og Sami Khedira, sistnevnte forlater klubben trolig før Ramsey er på plass.

Ramsey kom til  Arsenal fra Cardiff for 4,8 millioner pund og har  252 kamper for klubben, og satt 52 mål. Han har vært med å vinne tre FA Cups, han satte de vinnende målene i 2014- og 2017-finalen.

Han spilte uten tvil den beste fotballen til sin karriere i Euro 2016 da Wales nådde semifinalen, selv om han ble suspendert for de siste fire kampene da Portugal slo Chris Colemans lag 2-0.

Da Arsenal forlenget kontrakten til Mesut Özil , satte de seg i en posisjon der de ikke ville signere Ramsey også. Arsenal- manager Unai Emery, har uttrykt store forbehold om Özil og Ramsey passer inn i hans planer og spillestil.