«For mye stress i London, Italia er perfekt for en spanjol»

Vi ønsker oss tilbake til dette. (foto: chelsea)
Top Article ad

Stolleken er i gang for fullt,angrepsspiller Mario Mandzukic er på vei bort fra Juventus, det er også manager Massimiliano Allegri hvis Arsenal kan love han minst to milliarder kroner å shoppe for i sommer. 

Mario Mandzukic har tenkt å cashe inn før alderdommen setter inn og reiser trolig til den kinesiske superligaen (CSL) til høsten.

Les: Legenden Buffon har nå spilt utrolige 300 kamper uten

Alvaro Morata har ikke funnet seg helt tilrette i Chelsea etter overgangen fra Real Madrid, han ser tilbake på tiden i Italia med en liten klump i hjertet. Han uttalte i høst at Italia var et perfekt land å bo i for en spanjol.

Nå kan de se ut som om gamle lagkamerater vil ha han tilbake til Juventus. Gamleklubben lokker med pizza og pasta, god vin og fantastisk stemning.

 

Morata tilbrakte to sesonger i Juventus mellom 2014 og 2016, før hans tidligere klubb Real Madrid utøvde en tilbakekjøpsklausul, det var imot Morata sin vilje, men han levde opp til kontrakten.

Real Madrid er de som var «drittsekken» i spillet om Morata, man kan skjønne de ikke kan ta alt for mye menneskelige hensyn når de cashet inn ca 58  millioner pund på sitt salg til Chelsea.

Morata har bare scoret ni mål denne sesongen inkludert et Hat-trick mot Stoke så det har vært mye færre mål enn man har vært vant til fra den kanten, mulig noe av forklaringen ligger i intervjuet han ga i oktober hvor han sa at «det er for mye stress i London» og «jeg ser ikke for meg at jeg bor her lenge»

 

————————————–

Bestill Blålinker. Kommersielle linker er en perfekt måte å bygge søkeverdi

Pluss Bilpleie er en komplett leverandør av bilpleietjenester i Oslo

Trenger du en etterforsker med erfaring fra Politiet – Jan Arnt Skjolde 

F7.no mange over, ingen ved siden

Sjekk ut oddsen i neste kamp