Kan skje spennende ting på midtbanen denne sesongen. (foto: liverpool, twitter)

Det skjer ting på midtbanen hos Liverpool denne sesongen. Men der engelsk presse er opptatt av den sterke linken til Jude Bellingham og om 19-åringen hentes til Anfield, er dette en ikke-sak for Klopp i sommer.

-Han er ikke på markedet, så det er det første problemet med den spilleren. Vel, det er det eneste problemet med den spilleren, svarte Klopp på en pressekonferanse i helgen.

LES: Nottingham Forests femte sommersignering kommer fra Bayern München

Bare ett eneste problem med Bellingham, han er ikke til salgs. Dette sier det meste om hvordan den engelske landslagsspilleren har spilt seg inn på Jürgen Klopps ønskeliste.

Etter at Liverpool hentet inn Darwin Nunez for rundt milliarden, er det få som egentlig trodde Bellingham også var på tur til Anfield. På spørsmål om det kommer noen andre inn på midtbanen hos Klopp, var svaret:

-Nei, jeg kan ikke si det. Jeg tror ikke noe vil skje på midtbanen, men du vet aldri. Hvis noen kommer til meg og sier «I want to go», så…. Ingen har kommet til meg ennå, men hvis det skjer, så skal vi ha en prat, sier Liverpool-manageren.

Som ifølge Goal har planer om gi unggutta Curtis Jones, Harvey Elliott og nyankomne Fabio Carvalho mulighet til vise seg frem, der det også kom hint om at det kan komme formasjonsendring på Anfield, med det nye 4-2-3-1-systemet trolig testet ut i løpet av preseason.

Det betryggende for Liverprool-supporterne er at endringer i formasjonene ikke kommer av at klubben har skiftet manager som hos erkerivalen Manchester United. Testes endringer, er dette del av den store planen til Mester Klopp.

LES: ESPN: Wayne Rooney klar for neste trenerjobb

Vi får også en sterk følelse av at Jude Bellinghsham en vakker dag på Klopps vakt dukker opp på Anfield i den røde drakta.