How´s the ankle, Harry? (foto: tottenham, twitter)

Med Harry Kane i dunderform og leiesoldat Carlos Vinicius allerde bak to scoringer og tre assist i fire Europaliga-kamper, hva skal Mourinho med en spissforsterkning? Klok av skade akter ikke Tottenham-manageren å la seg lure av den idylliske posisjonen på topp av Premier League.

Mourinho har fått med seg historien til Kane, der andre del av sesongen har en tendens å forløpe med en eller annen skade. Ifølge Football Insider har Tottenham derfor sendt beskjed til Chelsea om at de skal informeres om situasjonen til Olivier Giroud.

Les: Angrepet som kan koste United 170 millioner kroner

Er Giroud på flyttefot (som Didier Deschamps skriker etter), er Tottenham på.

Franskmannen som dro til som matchvinner mot Rennes i Champions League denne uken, har en høy stjerne hos Mourinho og treningsteamet.

Ifølge Football Insider diskuterte Spurs internt om de skulle gå for å hente Giroud forrige januar, men kom seg aldri ut av startblokka.

Denne gangen akter de ikke å sitte stille på gangen. Chelsea er informert. Om Lampard tør å sende franskmannen, som akter å bruke de neste seks månedene som oppvarming til EM, over til andre siden av London. That´s a different question.

Les: Leeds nektet Everton poeng på Goodison Park