Richarlison har så mye mer inne.

Noen få poeng over nedrykksstreken på Everton har fått ryktehjulet til å spinne om den brasilianske landslagsspillerens exit fra Goodison Park. Fortsatt med to år igjen av kontrakten har en oppadgående scoringsform fått en bråstopp under Benitez og Lampard.

6 scoringer på 26 kamper til påske er alt annet enn det Everton har trengt fra 24-åringen og definitiv alt annet enn det Richarlison mener han selv har inne (selv om han er den mest produktive i klubben).

Les: Nekter å gi opp kampen om Erik ten Hag

En annen klubb som har slitt med resultatene, men som befinner seg i den andre enden av Premier League-tabellen, har begynt å sirkle rundt brasilianeren. Ifølge Goal vil Manchester United ha Richarlison i sommer. De er overbevist om at de skal få fart på spissen og levere varene for de røde djevlene.

Betyr dette at Richarlison er klar for å bevege på seg?

Ifølge Football-Insiders kilde har Richarlison nå gitt agenten oppdraget med å finne en ny klubb til ham i sommer. Den brasilianske senterforwarden har bestemt seg for å forlate Everton uavhengig av om klubben redder plassen i Premier League.

Har blitt smått med feiring de siste månedene. (foto: everton, twitter)

Med to år igjen av kontrakten blir Richarlison vurdert som en av Evertons største ressurser, noe som garantert vil gjenspeiles i prislappen. Manchester United blir ikke alene i kampen om signaturen til den brasilianske landslagsspilleren med 13 scoringer på 34 kamper i den gule drakta, men vil United nok og med Ronaldo på vei ut, er Richarlison innenfor rekkevidde.

Legende+: Noen som husker den legendariske Manchester United-kampen med Ronaldo og Solskjær i 2007?