Raphina brukte ikke lang tid på å spille seg inn i den indre sirkel. (foto: leeds, twitter)

Vinterens overgangsvindu er historie, Liverpool har slikket sine midtstopper-sår og hentet inn Davies og Ozan Kabak. Ingen stående applaus fra supporterne, men likevel en mulig nødløsning. Nå styres det inn mot de mer langsiktige forsterkningene til sommeren.

Jepp, tiden er over da transfermarkedet begrenset seg til noen måneder i løpet av året. De største klubbene jobber aktivt 24/7/52 (hvis dette begrepet finnes) og speider, analyserer, lytter til signalene på markedet og planlegger.

Ifølge Football Insider har Liverpools speidere sendt rapporter om en helt spesiell høyreving på balløya.

Les: Ikke bare Jesse Lingard som trengte luftforandring

Brasilianske Raphinha. Marcelo Bielsa hadde blinket ut 24-åringen hos Stade Rennes og overtalte leeds til å strekke seg til rundt 17 millioner pund for å sikre overgangen. Bielsa fikk viljen sin, og Leeds hentet brasilianeren med 5 scoringer på 22 Ligue 1-kamper i oktober.

På slutten av november kom den første scoringen fra Raphinha, like godt som matchvinner mot Everton, den første Leeds-seieren på Goodison Park siden 1990.

Etter dette har det blitt 4 scoringer og 4 assists på 16 Premier League-kamper. Leeds har ingen planer om å slippe brasilianeren før 2024, men ifølge Football Insider planlegger Liverpool å gi økonomiske incitament som Leeds ikke kan si nei til.

Les: Landslagssjef krever ro og makt for å overta etter Andre Villas-Boas