Selv uten briller virker Galan perfekt for Bielsa. (foto: leeds)

Forrige La Liga-sesong sto Atletico Madrid øverst på pallen, men når det gjaldt driblekunster, er Lionel Messi fortsatt numero uno. På andreplass med vellykkede driblinger kommer noe så overraskende som en venstreback fra Huesca.

Messi med 159 fullførte driblinger, Javi Galan med 121 (WhoScored). For Leeds-manageren er Huesca-spilleren perfekt til å drible seg vei i Premier League. Ifølge Football-insiders kilde hos Leeds har Bielsa vært i kontakt med Galan for å diskutere rollen hans i Leeds-laget før kommende sesong.

Les: Råkeen på trenerjobb – blar opp ti millioner fra egen lomme

Med sitt all round-game passer den offensive venstrebacken Galan perfekt til Leeds. Selv om både Sevilla og Atletico Madrid er påmeldt i jakten på 26-åringen, hevder Football-Insider Leeds er i pole position for spilleren med en høyst overkommelig markedspris på rundt 60 millioner kroner.

Les på Engelske klubber: The Guardian: Lucien Favre rygger ut av Premier League-jobben

Galan spilte for Cordoba i La Liga 2 frem til 2019, de to siste sesongene har driblefanten skutt fart i La Liga. For oss blir dette en perfekt bakgrunn for Leeds, som selv har tatt gigantiske steg de siste sesongene.

Les: Belgisk presse var opptatt av Jesper Daland sin debut