You want Cristiano back, Ole?

Det er ikke lenge siden Manchester United fans var nære å gå i demonstrasjonstog for å få en sportsdirektør til klubben. Pengemann Ed Woodward var verdenberømt i å gjøre dårlige spillerkjøp. – Det som holdt han i jobben var en unik egenskap til å få sponsorer til å betale kjetting for sponsoravtaler.

Navn som RB Leipzigs Paul Mitchell, Ajaxs Edwin van der Sar og Atletico Madrid sportssjef Berta har vært aktuelle, men ingen har så langt signert og nå ser det ikke ut til at det kommer noen heller. – Alle regnet med at de for første gang ville få en sportsdirektør på Old Trafford i fjor sommer.

Les: Dette lover bra: Paulo Dybala i samtaler

Manchester United skal ifølge The Athletic «ikke lenger ha lyst» til å utnevne ny sportsdirektør og nå er det ikke lenger et «folkekrav.»

Årsaken er rimelig opplagt, fra å være vinglete og gjøre en rekke dårlige og ekstremt dyre valg i årene etter managerlegende Sir Alex Ferguson sluttet har Manchester United under Ole Gunnar Solskjærs ledelse ikke bare lagt opp en strategi, men klart å følge den.

Selv den tidligere Manchester United spilleren og «kritiker» Nicky Butt har måttet innrømme Ole Gunnar Solskjær gjør en god jobb og, at suksessen skyldes at han bringer følelse av «samvær» og «velvære» tilbake til klubben.

Nå som klubben har startet å «vinne» igjen både på banen og på overgangsmarkedet er det ingen som lenger ser en grunn til å hente inn en sportsdirektør.

Les: West Ham har satt seg grundig på bakbeina