Floyd Mayweather og Cristiano Ronaldo, to gode venner. (c) foto Instagram

Det er ingen tvil om at Floyd Mayweather har penger til å gjøre akkurat hva han vil, hans 20 millioner følgere på Instagram vet han liker det søte liv.

Verdens beste bokser og snart MMA utøver har lyst til å kjøpe Newcastle United som for øyeblikket ligger på 13.plass i Premier League med 32 poeng etter 30 kamper og så overtale sin gode venn Cristiano Ronaldo til å melde overgang.

Les: Har tenkt til å søke om MMA lisens

Newcastle ble «lagt» ut for salg av eier Mike Ashley i oktober og de kom nære å selge klubben til Amanda Staveleys PCP Capital Partners, men forhandlingene ble brutt med følgende kommentar fra eieren: De er «time-wasters».

Mayweather sier til Daily Star Newacstle er en perfekt by å feste i, hvis det er hovedkriteriet kunne vi kanskje overtale han til å kjøpe Holmenkollen.

«Jeg elsker Newcastle. De gutta liker å feste hardt, mer enn andre byer jeg har vært i. Jeg møtte noen av spillerne i fjor – og de er gode gutter. Jeg er alltid åpen for nye forretningsmuligheter, og jeg elsker alle sportsgrene, men jeg investerer med hodet mitt ikke mitt hjerte.»

«Investering med ditt hjerte er den raskeste måten å tape penger på. Men hvis noen setter sammen en forretningsplan og mine folk ser på det og sier » Floyd her kan du tjene penger «, så ville jeg investere. Fotball er kanskje ikke min sport, men jeg ‘ Jeg har forbindelser overalt.

«Cristiano Ronaldo har lenge vært fan og kompis av meg, så jeg kan til og med kunne få ham til å avslutte sin karriere i Newcastle.»

Sjekk ut oddsen