Florø bedre enn København

2232
Perfekte forhold for en dansk bygutt (foto: florø)

I danske Lyngby ble han sett på som et strålende talent og fikk debuten sin i 2015. Etter to klubbskifter  spiller 19-åringen nå fotball «ute på en ø i det vestlige Norge.» 

Etter prøvespill for Florø fikk Callaku tilbud om kontrakt og er strålende fornøyd med forholdene.

– Nivået er høyt her opp. Jeg er meget postivt overrasket. Jeg vil være et sted hvor jeg kan utfordre meg selv, og det får jeg god mulighet til her. Målet er å få mest mulig spilletid, utvikle meg videre og vinne kamper, sier Calllaku ifølge Bold.

For en dansk 19-åring gir Florøs beliggenhet faktisk et fortrinn.

-I København blir man distrahert av alt mulig annet enn fotball. Her er det masse natur og ikke så mye å gjøre, og det passer meg fint. Da kan jeg bruke all min tid på å spille fotball, avslutter Florø-spilleren.

Ingen tvil om at dansken er dedikert for jobben.

Sjekk ut oddsen

Les også: «En ekstraordinær spiller»