Florentino Perez ønsker avtale innen en uke

David de Gea(c) Bilde: Manchester United

Det er overhodet ingen overraskelse at Real Madrid president Florentino Perez ønsker seg verdens beste keeper David de Gea. – Så langt har Manchester United sagt nei, men nå har La Liga giganten tenkt å kline til.

Don Balon skriver at det er avtalt samtaler denne uken for å komme til en enighet, en årsak til hastverket er at Atletico Madrid har meldt seg på i kampen om David de Gea fordi de frykter å miste sin førstekeeper Jan Oblak i sommer.

Samtalene skal ha kommet i stand etter at Real Madrid presidenten ba tidligere Manchester United spiller Cristiano Ronaldo berede grunnen og snakke med ledelsen på Old Trafford. (Ser vi en bytteavtale på gang?)

Real Madrid-presidenten tar sikte på å fullføre avtale om en overgang Manchester United-stjernen denne uken som effektueres til sommeren. -Den spanske gigantens sjef sier en ny målvakt som topp prioritet.

Det vil være et stort tap for Manchester United hvis han skulle gå, nesten uansett hvor mye de får betalt, 27 åringen har de siste årene imponert mellom stengene og bygd opp sitt renome som et av, hvis ikke den aller beste, keeperen i verden.

 

Det må være fantastisk mye penger som Florentino Perez er villig til å bruke. Manchester United har tilbudt David de Gea superlønn for forlengelse og gjort han til den beste betalte keeperen i verden.

Det er ikke første gang Real Madrid prøver å hente han til klubben, noe som skal være et konstant irritasjonsmoment for dagens førstekeeper Keylor Navas, til tross for at han står bra i mål har han ikke samme stjernestatus.

Keylor Navas skal være såpass lei at han har begynt å snakke om en retur til sin gamle klubb, Levante.