Florentino Perez om hvorfor Real Madrid ikke signerte Paul Pogba og Neymar

192
Florentino Perez har ikke råd til milliard-kroners-mannen på tribunen. (foto: hazard, twitter)

Real Madrid-president Florentino Perez har angivelig sagt at klubben ikke prøvde å signere Paul Pogba eller Neymar i sommer fordi å gjøre det ville representert en overinvestering fra hans side.

Los Blancos brukte over 200 millioner pund i sommer ved å hente inn spillere som Eden Hazard fra Chelsea og Eintracht Frankfurts Luka Jovic. Anskaffelser de håper vil hjelpe laget til å forbedre sin dårlige sesong da de krasjet ut av Champions League allerede i 16 delsfinalen.

Les: Diego Maradona brøt sitt høytidelige løfte etter bare en dag

Real Madrid var nære ifølge media for å signere fra Manchester United-midtbanespiller Pogba og Paris Saint-Germain-vingen Neymar, men ingen av avtalene ble realisert i sommer

Ifølge Marca, hadde Perez mandag et møte med styremedlemmene i Real Madrid for å diskutere svikt i forrige sesong og hans planer for den nåværende sesongen.

Klubbens president skal ha sagt til kollegene at Real ikke trengte Pogba eller Neymar og sa: «Vi har aldri investert så mye i spillere, selv om vi allerede hadde en flott tropp.»

Perez hevdet også angivelig at United ikke ønsket å selge Pogba, og at spekulasjonene rundt Neymar kom fra media i stedet for klubben hans.

Les på Popidol: Her er historiens beste forklaring på hvordan man slår det engelske landslaget