Jose Mourinho er i fare for å savne profiler som Paul Pogba og Antonio Valencia når Manchester United møter Sevilla i Champions League på onsdag.

Onsdag kveld spiller Manchester United den første av to Champions League kvartfinaler når laget er i Sevilla.

Men Jose Mourinhos sjef risikerer å miste flere viktige spillere i kampen da de alle kjemper med skade.

«Jeg lagret ikke en eneste spiller mot Huddersfield  Men alle var ferdige. Jeg tok to riddere som allerede hadde spilt 90 minutter for U23-laget fordi jeg ikke hadde noen andre spillere, sier Mourinho ifølge Sky Sports.

– Jeg tror at noen av dem kan være klare til onsdag. Jeg tror at Rashford, Herrera og Valencia har en sjanse, men jeg vet ikke med Pogba.

«Jeg tror ikke Marcos Rojo, Phil Jones, Fellaini eller Zlatan har en sjanse, så vi går inn i en avgjørende fase med noen problemer. Derfor er mental veldig viktig, og vi har et sterkt band og en sterk mentalitet. Vi vet, og venter på en hard kamp, ​​men vi tror på det.

Mens United vert for Sevilla onsdag, er søndag en blast i Premier League når Chelsea kommer på besøk.