Selv en Mester må tåle kritikk. (foto: liverpool, twitter)

Sjefene på Anfield har beregnet at Covid 19 pandemien så langt har kostet klubben 120 millioner euro i tapte inntekter. – Det faktum sammen med ønske om å være aktive når overgangsmarkedet åpner igjen gjør at flere stjerner må selges. Liverpool klarer ikke å signere både Ozan Kabak og Ibrahima Konaté uten å frigjøre midler.

RB Leipzig-forsvarer Konaté har en utkjøpsklausul på 34 millioner pund, en sum som er lavere enn det den tyske klubber ønsker seg «hvis det ikke var klausul». -Liverpool vet det er et godt kjøp og at de har muligheten til å cashe ut nå. Ibrahima Konaté har hatt en del skadeproblemer denne sesongen så Liverpool håper de er rimelig alene om å ville kjøpe.

Les: Bekreftet: Skal fortsette å pushe Schmeichel

Kabak har imponert i løpet av et lån fra Schalke, og skal definitivt ikke tilbake Liverpool vil gjøre låneoppholdet permanent noe som vil koste 18 millioner pund.

Joel Matip, Alex Oxlade-Chamberlain, Xherdan Shaqiri, Naby Keita og Divock Origi er alle på Liverpool sin hoggestabbe, og hvis Paris Saint-Germain eller Real Madrid gjør alvor å kjøpe Mohammed Salah vil de kunne hente inn de 120 millioner euroene de har tapt.

Roberto Firmino har ymptet frempå om en retur til Tysk fotball.

Les på Popidol: Blar opp 4 milliarder for Daniel Craigs «Knives Out»