Ibrahima Koné

For tre år siden dro Haugesund sine speidere til Mali og hentet spisstalentet Ibrahima Koné fra CO de Bamako. – Det gikk sånn midt på treet, sist sesong valgte Eliteserieklubben å leie han ut til den tyrkiske klubben Adana Demirspor som spiller i TFF First League. (Nest øverste nivå)

Planen var at det elegant skulle gli over i et kjøp, men corona-pandemien har skapt store problemer for tyrkisk fotball, spesielt litt nedover i seriesystemet.

Les: Endelig for Joshua King

Sarpsborg 08 trenger mer kraft fremover og er svært fornøyde med å hente 21 år gamle Ibrahima Koné, de regner med å kunne hente ut av enn det som var tilfelle i Haugesund.

Den unge spissen fra Mali har scoret tolv mål i FKH.

I Sarpsborg er man godt fornøyd med handelen.

Les på F7: Britney Spears første mann var med på Donald Trump sitt kuppforsøk

  • «En kraftpakke av en spiss med bra tempo og gode avslutningsferdigheter både med bein og hode», beskriver sportssjef Thomas Berntsen.
  • «Dette blir en fin utfordring for meg, men jeg tror dette blir en veldig god match. Jeg skal jobbe knallhardt for spilletiden. Dette er min mulighet å vise alle hva jeg står for – supportere, medspillere, trener og klubb. Jeg gleder meg»! sier Koné på telefon fra Mali.