Fjordkraft-ligaen starter 3. oktober. Foto: Oddmund Sola/Stavanger Oilers Facebook-side.

Like før seriestart er det klart at Fjordkraft blir ligasponsor for norsk ishockeys øverste divisjon på herresiden. Avtalen strekker seg over tre år, og varer ut 2022/23-sesongen.

«Vi er utrolig stolte og enormt glade over at Fjordkraft vil være ny ligasponsor for Eliteserien. Fjordkraft er en stor og viktig aktør i markedet, og vi setter stor pris på at de nå vil være med på å bygge norsk ishockey videre», sier Tage Pettersen, president i Norges Ishockeyforbund (NIHF).

Les: Bekreftet: Dortmund-ving til Premier League (merk: garantert Sancho-fri artikkel)

«Det er mye spennende på gang i norsk ishockey for tiden, med inngåelse av en tiårig TV-avtale og bygging av nye, moderne anlegg. Den utviklingen ønsker Fjordkraft å være en del av, sier Stian Madsen» sponsorsjef i Fjordkraft.

Fjordkraft-ligaen vil gi selskapet bred eksponering på TV, drakter og arenaer, og mulighet til å tilby billett-rabatter til rundt 1,8 millioner mennesker med Fjordkraft i stikkontakten.

Les på F7: «Make Lillestrøm Great Again» nominert til Emmy

«Å få Fjordkraft inn som ligasponsor viser oss at ishockeyens omdømme og merkevare står sterkt. Sammen med klubbene skal vi gjøre Fjordkraft-ligaen til et fantastisk produkt, både for publikum, TV-seere, spillere og sponsorer» avslutter Pettersen.

Fjordkraft går også inn i sin tredje sesong som hovedsponsor for Stavanger Oilers.

«Vi har samarbeidet med Stavanger Oilers siden 2018 og hatt stort utbytte av det, både når det gjelder synlighet og tilstedeværelse i privatmarkedet og nettverksbygging i bedriftsmarkedet. Nå tar vi med oss de gode erfaringene fra Oilers inn i rollen som ligasponsor» sier sponsorsjef Madsen i Fjordkraft.