Dean Henderson

Manchester Uniteds stjernekeeper David de Gea er etter alle solemerker på vei bort og det gir rom for å hente tilbake Dean Henderson, som som fortsetter å imponere stort imponert i andre sesong på lån hos Sheffield United.

I følge Mirror planlegger Solskjær promotere ham til deres nye nr. 1.

 «Den store drømmen er å spille for Manchester United en dag,» sa Henderson på Kelly & Wrighty Show.

«Jeg har alltid hatt den drømmen i hele mitt liv»

Nå ser det ut til å bli en realitet.

«Selv om jeg spiller for dem en gang, vil jeg ikke tro at jeg har klart det, jeg trenger å spille for dem 500 ganger så kan du på slutten av karrieren si: ‘Jeg har gjort det, Jeg gjorde det jeg ønsket å gjøre. ”

I tillegg til den hjemvendte Henderson, forventes det også at United blar opp utrolige 3 milliarder på nytt talent, Jadon Sancho, Jack Grealish, Jude Bellingham og Denis Zakaria.

Alle de fire spillerne har vært sterkt knyttet til klubben de siste ukene, med Sancho som den mest kostbare og den sannsynlige kandidaten til å være den neste som sprenger Uniteds klubbrekord.

Les: Får tre milliarder etter 11 kamper uten tap

De røde djevlene har fått håp om at Dortmund vil gi tenåringen lov til å dra etter at deres toppsjef Hans-Joachim Watzke sa følgende denne uken: “Jadon er et veldig, veldig stort talent, kanskje det største i Europa for tiden under spillere under 21.

”Etter min mening har han potensialet til å bli en av de to-tre beste spillerne i verden i årene som kommer.

”Vi vil gjøre vårt beste for å holde ham så lenge som mulig. Vi har et veldig godt forhold til ham.

“Men hvis han en dag kommer til oss og forteller at han vil forlate klubben, så vil vi diskutere det.

Koblinger til Grealish er heller ikke noe nytt. Aston Villa-spilleren som vil koste rundt 70 millioner pund og skal danne et nytt midtbanepartnerskap med Fernandes. Zakaria, en ung og lovende spiller som Saturday’s Paper Talk sier vil koste 40 millioner pund.

Les: Celtic må cashe inn på Kristoffer Ajer

Det er rapportert at United allerede har åpnet samtaler med Grealish.

Og det er en lignende situasjon med Bellingham som allerede skal være avtalt for en overgang på 30 millioner pund med Birmingham.