Bildet som aldri ble tatt!

Om noen få dager får Erling Braut Haaland utlevert sine nøkler (eller kode) til garderobeskapet på Etihad Stadium i en gigantovergang fra Borussia Dortmund. I forkant av gårsdagens 1 – 2 seier over Aston Villa innrømmet Liverpool manager Jürgen Klopp at Manchester City hadde gjort en meget god signering og ville være sterkere enn noen gang neste sesong.

Vi har hele tiden fått høre, spesielt fra spansk presse at det hele tiden stod mellom Real Madrid og pappa Haaland sin gamleklubb Manchester City. – Men Real Madrid valgte å forlate bordet, hovedårsaken til dette, ifølge Marca, var Kylian Mbappe.

Sjokkerende: Ny standard settes når «free agent» tilbys 1,8 milliarder for å signere Real Madrid-kontrakt

Paris Saint-Germain-spissen har vært deres nummer én mål siden den dagen de gikk glipp av ham tilbake i 2017. Kontrakten hans går ut til sommeren og han har fortsatt ikke forlenget. – På grunn av dette har deres økonomiske planlegging vært sentrert om franskmannen i stedet for nordmannen.

Dette har blitt kombinert med eksplosjonen i form av Karim Benzema, som har gått fra være en verdensklasse spiller til den aller beste i verden. Behovet ble mindre!.

Også tatt i betraktning var den heftige økonomiske forpliktelsen som signering av Haaland ville ha krevd.

Og sist selv om Real Madrid er i en sterk økonomisk posisjon, vil et slikt utlegg på en spiller være forbundet med høy risiko for en spiller med en tvilsom skadehistorikk – Haaland har gått glipp av tre måneder av denne sesongen.

Les: Første tilbud fra La Liga på bordet