Filmes på vei til medisinsk test hos Juventus

Gjorde det sterkt hos Inter. Dette la også Juventus merke til.
Top Article ad

Alt skal dokumenteres og deles, snart er det ikke mulig å «snorte» kokain fra puppen til en stripper engang uten at det skal legges ut på Instagram eller Twitter.

Fotballspillere farter rundt med perfekte frisyrer, tatoveringer, diamantring i øret og mobiler med mulighet for opptak av video.

Valencia-back Joao Cancelo blir fanget på teip på vei til medisinsk test hos Juventus. Vi ville selvsagt være med inn for å sjekke at alt var iorden, men da var trolig mobilen skrudd av.

Les: Sky Sports: avtale på plass for Berisha

Før denne sesongen valgte Valencia å leie Cancelo ut til Inter, det har ført til store spekulasjoner om fremtiden, oppholdet i Milano var ikke spesielt imponerende så en forlengelse eller kjøp der ble ganske fort usannsynlig. Barcelona har vært på banen, men karrieren fortsetter i Serie A og spill for Italias sterkeste lag Juventus, noe vi tror passer Joao Cancelo brillefint.

Nå skal han være klar til å signere en femårskontrakt med Juventus, men først som du ser på Twitter, medisinsk test. Overgangen skal være på 40 millioner euro.

Les betalt artikkel: Casino bonus for betting og odds