Fikk sparken og ny jobb rett etter målkalas i Champions League

541
Carlo Ancelotti og Aurelio De Laurentiis står rygg mot rygg. : Regelen er ti skritt, snu og skyt

En hel verden vet at den offisielle meldingen fra Napoli i forbindelse med at de ga sin manager Carlo Ancelotti sparken ikke representerer den hele og fulle sannheten. – Vi har sittet med perfekt utsikt til et lag som fullstendig rakner etter at en overivrig eier med oppblåst forståelse av seg selv blander seg inn i alle ledd av klubbens drift. 

Eier og president Aurelio De Laurentiis har satt inn sin sønn som sportsdirektør. – De har begge kommet i konflikt med sine spillere og manager Carlo Ancelotti som kan velge og vrake.

Les: Ancelotti er nå klar for Premier League

«Napoli har tatt det skritt å skille lag med sin første-lags trener Carlo Ancelotti. Vennskapet og den gjensidige respekten mellom klubben, President Aurelio De Laurentiis og Carlo Ancelotti forblir intakt» … (Bullshit red.an)

 

 

Det er klart at Napoli finner en  ny manager, men det blir ikke lett å hente noen fra øverste hylle, Carlo Ancelotti som nå er på vei over fjorden for å lede Arsenal inn på den smale sti igjen vil selvsagt ikke klage, et og et halvt års etterlønn sørger for det.

Ancelotti avsluttet sin tid i Napoli med en storseier 4 -0 i Champions League over Genk. De er nå videre fra gruppespillet.

Les: «Salahs mål var latterlig bra»