Fikk raskt svar på om Dag Eilev Fagermo ville hente Odd spillere

Fredrik Oldrup Jensen
Top Article ad

Fredrik Oldrup Jensen er Vålerenga spiller og med det fikk vi svar på om klubbens nye hovedtrener Dag Eilev Fagermo som har ledet Odd i en mannsalder ville titte i minneboka etter forsterkninger.

Odd er ikke part i overgangen til Fredrik, VIF har blitt enige med den belgiske klubben Zulte Waregem. – Odd solgte midtbanespilleren i 2017 og har senere lånt han tilbake.

Les: Straffes knallhardt: Manchester City mister Champions League

Allerede dagen etter Dag Eilev Fagermo ble presentert som ny Vålerenga-trener ble det snakket om Oldrup Jensen..

«Det er alltid kjekt å vite at jeg har en trener som vet hva jeg står for. Nå satser vi på at vi sammen kan sørge for noen gode resultater med Vålerenga, sier Oldrup Jensen VIF sine sider.

Vålerengas sportslige leder, Jørgen Ingebrigtsen, er fornøyd med signeringen.

«Fredrik er en spiller som kan spillesystemet og kulturen som Dag-Eilev ønsker å innføre til fingerspissene. Å få inn en slik kapasitet er vi veldig fornøyd med. At Fredrik også har vist stor motivasjon for å komme hit er ekstra gledelig»

26-åringen fikk i fjor sommer forlenget låneoppholdet sitt hos Odd ut sesongen, men etter det var det tilbake til Belgia og Zulte Waregem hvor han opprinnelig hadde et halvannet år igjen av kontrakten.

Les på Popidol: Fantastisk: På Britney Spears museet kan du bli med i musikkvideo

26-åringen debuterte i norsk eliteserie for Odd i 2012 og spilte for klubben inntil han ble solgt til Zulte Waregem sommeren 2017. Året etter var han utleid til IFK Göteborg, før han i fjor var tilbake i Odd på en ny leieavtale. Han var da helt sentral på laget som endte på 4.-plass etter å ha vært med i medaljekampen hele veien.