Fikk brutal og blytung beskjed

(c) Bilde: Sarpsborg 08: Bjørn Inge Utvik

Sarpsborg 08 midtstopper Bjørn Inge Utvik pådro seg en hofteskade på U21-landslagssamling i oktober, etter skaden fikk vi vite at han mest sannsynlig ville være tilbake på nyåret, men nå skriver Sarpsborg Arbeiderblad at 22 åringen må operere og bli ute mye, veldig mye lenger.  

Brutalt og blytungt
Bjørn Inge Utvik mister hele neste sesong. Avisen skriver at Utvik i beste fall er tilbake på tampen av 2019. I midtstopperens kommentar til avisen skjønner vi alvoret.

«Det var brutalt og blytungt å få den beskjeden. Jeg trodde først at det var en strekk. Etter hvert skjønte jeg at det måtte være noe mer, men jeg trodde aldri at det skulle være så alvorlig som dette»

Les: Manchester City-spiller får ikke arbeidstillatelse

13. desember skal Utvik gjennom ny undersøkelse. Klubbens fysioterapaut Ole-Martin Ellingsen håper spilleren får operert så fort som mulig.

Les: Ferdig med låneavtale, sendes «hjem»

«Det tar minst et halvt år fra operasjonen til at Bjørn Inge kan trene for fullt igjen. Deretter må han komme seg i kampform, og det vil også ta tid. Vi har anbefalt Bjørn Inge at han skal satse på å være tilbake for fullt i 2020-sesongen», sier Ellingsen.