Hugo Vetlesen

Selv om det begynner å bli lenge siden den norske manageren Ronny Deila hadde førstehåndskunnskap om norsk fotball som trener for Vålerenga har det vært helt umullig å ikke få med seg suksessen til Bodø/Glimt har.

Det mange managere tenker rundt om i Europa, og sikkert Ronny Deila som nyansatt manager for den belgiske storklubben Club Brugge er at spillere som kommer fra klubber med suksess er ferdig finpusset og ekte lagspillere.

I vinter var nederlandske Feyenoord i kontakt med Bodø/Glimt og presenterte et bud på Hugo Vetlesen på 60 millioner kroner, et bud som ble avvist av Bodø/Glimt etter samtaler med 23 åringen.

Les: Mason Mount har bestemt hvilken drakt han bærer neste sesong

Det er ikke sikkert det blir lett for Club Brugge heller selv om de både har en norsk manager og er kvalifisert for Champions League. – Alt går nemlig på skinner i Bodø/Glimt om dagen. Du får ikke spesilt høye odds hvis du tipper eliteseriegullet landet på Aspmyra i år.

Den belgiske avisen HLN skriver at partene er enige om en overgang, noe som foreløpig ikke er bekreftet av noen. – Regner med at det må legges mer enn 60 millioner på bordet.

LES OGSÅ: Pochettino tråkket på bremsen