Ferran Torres velger Premier League

137
Ferrán Torres

En rekke klubber har ønsket seg den spanske Valencia-spilleren Ferran Torres. – Øverst på den 20 år gamle vingen sin ønskeliste er selvsagt å vinne Champions League samtidig som den irvigste klubben, Manchester City var utelukket fra konkurransen i to år.

Juventus, Real Madrid og Atlético Madrid har også gode sjanser for å kunne oppfylle Ferran Torres sin drøm. – Mens det i flere år var nesten utenkelig at en Premier League klubb kunne ta Champions League trofeet har engelske lag gjennomført et comeback på den europeiske arenaen. – Siste finale var mellom Liverpool og Tottenham.

Les: Mourinho feirer Tottenham-seier med å fremheve en stor urettferdighet

Ferran Torres har vært koblet med en overgang til Premier League i flere uker, men han har vært i tvil og nå ser det ut som den spanske spilleren har tatt sin avgjørelse.

Kunne ikke velge Manchester City før det ble avgjort de faktisk kan spille i Champions League. – Les: Manchester City kan endelig legge planer for sesongen

Eurosport i Spania melder at Valencia-spilleren har kommet til enighet med Manchester City om de personlige betingelsene – og det eneste som gjenstår nå skal være at klubbene kommer til enighet om overgangssum.

Les på F7: Fotball, en fantastisk måte å hente tilbake penger fra rike sjeiker og kinesere

4 scoringer og 4 assists på 30 La Liga-kamper, 2 scoringer og 2 assists på 6 Champions League-kamper. Her er det potensiale.