Han til venstre var definitiv viktig for Martials suksess.

I store deler av det siste året har vi hørt hvordan Manchester Uniteds problemer ikke kan løses av bare en spiller. Mot Watford gjorde Bruno Fernandes imidlertid et nytt forsøk på å bevise at den teorien var feil.

Planetfootbal sine eksperter mener at den tidligere Sporting midtbanespilleren som scoret sitt første United mål i 3-0 seieren benytter seg av telekinese for å sørge for at han lagkamerater kommer til hans pasninger.

Les: Leeds-stjernen skal fristes med Champions League-spill

Fernandes produserte den typen allroundprestasjoner som fans har lengtet etter å se fra en spiller i hans posisjon i store deler av sesongen.

Ole Gunnar Solskjær sammenlignet til og med Fernandes med to av sine egne tidligere lagkamerater på Old Trafford og sa at han har “temperamentet til [Juan Sebastian] Veron og mye av kvaliteten på Scholesy [Paul Scholes]”.

Selv om vi trenger noen flere store prestasjoner for å rettferdiggjøre den slags ros, er han absolutt kommet godt i gang.

Etter å ha vunnet og så scoret på en straffe la Fernandes til en assist for Mason Greenwood med en pasning som var mindre iøynefallende enn noen få av de andre han serverte.

Etter seieren ba Anthony Martial spøkefullt lagkameraten om en bedre pasning neste gang, etter Fernandes serverte minst to perfekte pasninger.

Men i sannhet, enkelheten som Fernandes beveget seg på og fant stadig nye muligheter, forteller om en fantastisk fotballhjerne. – Det var nesten noe overnaturlig i hvordan han finner sine medspillere, gang på gang.