Styreleder Trond D. Haukvik og daglig leder Einar Håndlykken møter pressen. Foto: Odd

Eliteserieklubben Odd er på jakt etter ny hovedtrener. Klubb-legenden Jan Frode Nornes er ferdig i skiensklubben etter to sesonger i sjefsstolen.

Jan Frode Nornes og Odds Ballklubb har i dag kommet til enighet om en avtale om avslutning av arbeidsforholdet mellom hovedtrener og klubben.

BEKREFTET: Vålerenga og SK Brann ble enige om midtbanespiller

Denne avtalen kommer partene ikke til å offentliggjøre eller kommentere nærmere utover det som blir meddelt i denne uttalelsen.

– Både Jan Frode Nornes og Odds Ballklubb er lei seg for den situasjonen som har oppstått, men er enige om å fortsette hver for seg som Oddere. Jan Frode Nornes ønsker Odds Ballklubb lykke til videre og Odds Ballklubb ønsker Jan Frode Nornes lykke til videre i sin trenerkarriere, skriver klubben på sine nettsider.

Nornes ble tilbudt en annen stilling i klubben, men partene har altså nå blitt enige om avslutte samarbeidet.

Odd endte på en 13. plass denne sesongen av Eliteserien, og avsluttet sesongen dårlige med bare én seier på de siste ti kampene.

MISFORNØYD: Bruno Fernandes linket bort fra Old Trafford

Odds Ballklubb er en klubb med høye ambisjoner. Fjorårets sesong i Eliteserien svarte ikke til forventningene hverken spillemessig eller resultatmessig. Det er helt nødvendig å snu denne negative utviklingen i 2022, skriver klubben på sine nettsider.

Klubben har i etterkant av fjorårets sesong gjennomført en grundig evaluering. Basert på denne og på situasjonen klubben befinner seg i, er det behov for å gjøre endringer for å snu utviklingen.  Ved å gjennomføre disse nødvendige endringene, mener klubben at det kan skapes ny og nødvendig dynamikk og resultatframgang, skriver de videre om hvorfor et trenerbytte må skje nå.