Sokratis Papastathopoulos

Etter å ha vist seg frem på det greske landslaget og for Borussia Dortmund hentet Arsenal Sokratis Papastathopoulos over for å styrke forsvaret. – Nå to år etter er kontrakten terminert og Sokratis reiser hjem.

Manager Mikel Arteta utelot ham, sammen med Mesut Özil, fra Arsenals 25-mann Premier League og Europa League-tropper i høsten. – Dermed var det rimelig opplagt at han ville slutte så snart det var mulig.

Pressemeldingen fra Arsenal sier at de har jobbet nært sammen og kommet frem til at avtalen skal kanselleres. – De sier ikke noe om hva som er neste skritt, men gresk presse tror det blir en bundesligaklubb som snapper han opp. – 32 år gamle Sokratis Papastathopoulos har også spilt for Werder Bremen, AC Milan og Genoa.

Les: Sport Bild: RB Leipzig satser på dansk dynamitt

Arsenals sportsdirektør, Edu, takket Papastathopoulos for hans tjeneste i de to og et halvt årene han har vært der siden han kom fra Borussia Dortmund, det ble 69 kamper totalt. «Han har vært en viktig del av gruppen vår og har vært en profesjonell gjennom hele perioden,» sa Edu. «Forhandlingene om å avslutte kontrakten har vært samarbeidende, og vi ønsker Papa og hans familie lykke til for fremtiden.»

Les på Spansk Fotball: Marca: «Nordmannen er veldig sinna!»