Ferdig etter fem og et halvt år

(c) Bilde MIF: Mads Westlie Gundersen

Den 25 år gamle midtbanespilleren Mads Westlie Gundersen har vært med på å rykke opp i Eliteserien to ganger og i og med at han har vært i Mjøndalen i fem og et halvt år har han fått med seg et nedrykk også.

Gundersens kontrakt med klubben gikk ut ved sesongslutt og nå skal partene være enige om å «skilles som venner» – Det må selvsagt være litt trist å ikke være med å spille i Eliteserien igjen.

Les: Alexis Sanchez satt ut av spill

Gundersen rakk å spille 105 obligatoriske seriekamper og scoret ni mål. Han var svært uheldig høsten 2016 da han røk korsbåndet. Det medførte nærmere ett år på sidelinja.

Sportslig leder i MIF Fotball, Kenneth Karlsen, synes det er vemodig at Gundersen ikke er med videre.

Les på F7: Monty Python-legende drar til Nord-Korea

«Mjøndalen har lyst til å takke en veldig fin gutt for mange fine år i klubben. Mads har spilt 121 kamper for klubben, og vært med på mange store øyeblikk. Mads er en strålende fyr og har alltid representert klubben på en fordelaktig måte. Mjøndalen takker for innsatsen, og ønsker Mads alt det beste videre. Vi regner med å se han på stadion i fremtiden. Mads har mange talenter, og vi er sikre på at han kommer til å gjøre det bra på andre arenaer i livet også, vi ser ikke bort fra at du havner i Mjøndalen igjen ved en senere anledning», sier Karlsen.