Har

Arsenal brukte ca 77 millioner pund i sommer med Gabriel Magalhaes og Thomas Partey som de to dyreste signeringene. – Det er fortsatt rom for forbedringer på Emirates noe manager Mikel Arteta har fått merke.

Landslagspausen kom i akkurat riktig tid for Arsenal, de raser nedover tabellen med tre tap av de fire siste kampene før alle andre land i Europa unntatt Norge spiller landskamper.

Les: Tidligere United-trener har fantastiske nyheter om Ronaldo

Arsenal håper selge fem stjerner i løpet av neste år for å finansiere minst en milliard i spillerkjøp.

Les på Engelske klubber: Alle som kom og alle som dro fra Arsenal sommeren 2020

Mikel Arteta har klart å skape større sikkerhet i Gunners forsvar, selv om dette ser ut til å ha gått på bekostning av deres angrepsspill. – Hver av deres tre nylige nederlag i seriene kom uten at Arsenal scoret. En bekymring er at Pierre-Emerick Aubameyang ikke helt leverer som før.

Daily Mirror skriver at fire stjerner skal selges, mens en skal sendes på dør: De aktuelle er Alexandre Lacazette, Sead Kolasinac, Sokratis og Matteo Guendouzi.

Kolasinac var nær en retur til Tyskland i sommer og når vinduet åpnes igjen i januar forventer alle at Bayer Leverkusen vil gjennomføre handelen på 10 millioner pund de startet på for noen måneder siden.

Sokratis må kjempe om plassen på Arsenals sin forholdsvis befolkede forsvarsrekke. Den greske forsvarsspilleren har ennå ikke spilt for Arsenal denne sesongen, han var allerede misfornøyd med tingenes tilstand i sommer og jobbet for en overgang.

De to største salgene vil imidlertid sannsynligvis være Guendouzi og Lacazette.

Den franske midtbanespilleren Guendouzi falt i unåde hos Arteta kort tid etter Project Restart. Siden er han lånt ut til Hertha Berlin.

Lacazette er en ettertraktet spiller, Atletico Madrid har vært på ballen med flere anledninger, men de syntes 40 millioner pund var litt i overkant. Arsenal er trygge på at de får gjennomført salg, om ikke i vinter i hvert fall til sommeren.

Gunners planlegger også å gi bort Mesut Ozil og slippe å betale hans 350.000 pund ukelønn. –