Djed Spence

Om det er den gode stemningen i garderoben, de svært hyggelige lønningene eller muligheten til å spille midt på Premier League tabellen om lokker Championship-klubben Nottingham Forest sitt stjerneskudd Djed Spence til Old Trafford skal ikke vi spekulere i! – Men den 21 år gamle høyrebacken drømmer om Manchester United.

Denne sesongen har vært en fest for Spence som har vunnet det han kan av utmerkelser for sitt spill denne sesongen, alt fra Championship beste nykommer, til beste spiller til og med månedens mål!.. Det har fått en rekke sportsdirektører til å følge ekstra nøye med, klare med sjekkheftet.

LES: Chelsea vil hente en av Europas beste midtstoppere

Nottingham Forest har ikke råd til å gjøre om låneavtalen til et kjøp selv om de skulle klare å rykke opp (ligger for tiden på 3.plass). Middlesbrough som har tenkt å cashe inn mottar en rekke tilbud, flere av dem over 15 millioner som er verdien Transfermarkt har satt.

Sky Sport-journalist Florian Plettenberg hevder at Spence har fem tilbud å vurdere for øyeblikket, inkludert fra Manchester City, Arsenal og Tottenham. Bayern München skal også ha hatt «løse kontakter» med 21-åringen.

Les: Real Madrid jobber intenst for å hente inn en trio til 2,5 milliarder

Djed Spence selv drømmer om å spille for Manchester United, da han skal være tilhenger av klubben siden barndommen. For et par uker siden skrev The Mirror at Manchester-klubben var interessert i bakspilleren, men det var før Erik ten Har avsluttet som ny hovedtrener.

– Jeg vil alltid presse meg selv og spille med den beste spilleren og det beste laget. Jeg har selvfølgelig en ambisjon om å spille i Premier League, har Spence sagt tidligere ifølge The Mirror.

Plettenberg opplyser at prislappen for Djeb Spence, som har kontrakt med Middlesbrough ut 2024, er 12-15 millioner euro .

Totalt har Spence scoret tre mål og fem assist på 38 kamper med Nottingham Forest i Championship denne sesongen.