Eric Garcia

Avstanden mellom det Manchester City krever for Eric Garcia og det Barcelona har sagt seg villig til å betale har ikke rikket på seg på en god stund.

Manchester City har fortalt de vil ha 30 millioner euro for den unge forsvareren de fleste tror snart vil få sitt store gjennombrudd, mens Barcelona står på at de er villige til å betale 8 millioner euro pluss 2 millioner i bonuser.

Årsaken til det lave budet fra Barcelona er at de føler et slags eierforhold til sin tidligere akademispiller, de vet han er god, men ergres over at de for tre år siden lot 19 åringen dra for bare 1,7 millioner euro. Manchester City manager Pep Guardiola mener Garcia har et stykke igjen før han kan brukes i viktige kamper mens Barcelona manager Ronald Koeman er av en litt annen oppfatning. Han mener Gerard Pique og Clement Lenglet trenger solid førstevalgsparring, men at alternativene er få med Samuel Umtiti som er ofte skadet og til salgs og Ronald Araujo som fortsatt er uerfaren.

Hvis Garcia ikke returnerer til Catalonia dette overgangsvinduet, vil han være en gratis agent neste sommer. Barcelona-hierarkiet håper at risikoen for å miste ham for ingenting vil lokke City til å godta en lavere sum. Plus, City har hentet inn sine egne forsterkninger i midtforsvaret i sommer med Nathan Ake og Ruben Dias.

De skal være villige til å vurdere å selge Garcias, men forhandlingene er for øyeblikket i en blindgate, ettersom de fortsatt står veldig langt fra hverandre.

Les: Kongsvinger har sluttet å vinne kamper! Degraderer Mike Lehkosou