Slipper en brysom sør-koreaner i troppen.

Harry Maguires karriere kan ikke reddes, sies det.

Harry Maguire blir igjen lastet for Englands poengtap.

Mandag kveld forårsaket Manchester United-stopperen et klønete straffespark, og mens han sist sommer var en stor del av Englands opptur under EM-sluttspillet, har han denne sesongen opplevd formnedgang for både klubb- og landslag.

Jamie Carragher har også lagt merke til, at Harry Maguires prestasjoner har falt i nivå.

– Mitt spørsmål til Maguire lyder sånn: «Har du fortsatt det samme raseriet i deg?» skriver Carragher i sin faste spalte hos Daily Telegraph.

– Det ser ofte ut som det er for mye vekt på hans skuldre, og at han ser mer ut som en skremt kanin, enn en midtstopper med autoritet, som han en gang hadde.

Les: John Obi Mikel gir seg

– Jeg tror, at det er for sent på klubbnivå. Jeg skrev sist sesong, at han kjempet for sin United-karriere. Dette må være hans siste sesong på Old Trafford, og så får han starte med blanke ark.

– Nå er det Englands problem. Da jeg så de to seneste England-kampene, synes jeg synd på han. Det er ikke noe godt tegn. Sympati får han ikke tilbake til hvor han var for to år siden, skriver Carragher videre.

Les: Tre Premier League klubber venter på muligheten til gratis Real Madrid-spiller

Maguire har blitt vraket av Uniteds nye manager Erik ten Hag, etter de to innledende kampene med tap for henholdsvis Brighton og Brentford.