Samuel Umtiti

Ting henger sammen også i fotballen, Barcelona har hatt problemer med å få midtstopper Samuel Umtiti tilstrekkelig motivert til å gjøre jobben på Camp Nou, dessuten har han ikke akkurat et nær og personlig forhold til manager Quique Setién.

Med ikke alt noe mye positiv presse har Barcelona hatt problemer med å få napp hos noen som er interessert i å betale hans imponerende lønning. – Roma som intenst ønsket at Chris Smalling skulle fortsette sitt låneopphold et år til eller aller helt kommet på en permanent overgang fra Manchester United ser ikke ut til å få sitt ønske oppfylt, dermed har de et akutt behov for en midtstopper.

Samuel Umtiti er ute i kulden hos Barcelona og diverse skader har gjort han tregere. – I La Liga handler mye om fart, mens Serie A er tregere og mer fysisk, dessuten har Roma en spillestil som burde passe den fransk-kamerunske spilleren perfekt.

De to store spanske sportsavisene Mundo Deportivo og SPORT melder at Samuel Umtiti er på vei til Roma, til tross for at Giallorossi ikke helt har gitt opp Chris Smalling.

Les: Bekreftet: Solskjær får tilbake Serie A-stjernen

Roma-sjefen Paulo Fonseca har alternativer blant annet Jan Vertonghen, men han er ønsket av en lang liste med klubber etter han forlot Tottenham.

Ikke mange er klar over det, men det italienske skattesystemet gjør at gigantlønninger som den Umtiti har ikke blir like kostbart som i andre land, det gjør det rett og slett enklere for Roma å ta over en spiller som tjener godt, og som har falt i verdi.

Roma må være raske, også Napoli har i det siste gjentatt sin interesse for 26 åringen.