Bilde: Grorud IL: Oliver Petersen

19 år gamle Oliver Petersen kommer rett fra U21 landslagskamper til Grorud som er i trøbbel i OBOS-Ligaen på et låneopphold resten av sesongen. – Keepertalentet har stått fem A-lagskamper for Molde denne sesongen.

Unggutten kom til Molde fra Follo høsten 2018 og har nylig skrevet under på en kontrakt som binder han til romsdalsklubben ut 2024.

Mens Molde kjemper om seriegull i Eliteserien mot regjerende seriemestre Bodø/Glimt er situasjonen helt annerledes for Grorud. – Oslo klubben er nest sist i OBOS-Ligaen et poeng over Strømmen.

Les: Liverpool-legende Robbie Fowler har fått sparken

– Han har nivået inne, og det viste han gjennom fem solide eliteseriekamper. Sesongen er nå halvspilt, så da er det bare å fortsette med den gode flyten inn til 1.-divisjon. Der får han nok å gjøre, og det kommer til å bli fantastisk for utviklingen hans, sier keepertrener Per Magne Misund til Moldes nettsider.

– Oliver er en stor keeper med god reaksjonsevne og stor rekkevidde. Vi er glade for at han skal være en del av spillergruppa ut sesongen, sier Grorud-sportssjef Jon Ole Reinhardsen til egen web.