To gode venner Ruud van Nistelrooy og Edwin van der Sar.

Ruud van Nistelrooy. Mellom 2001 og 2006 var den nederlandske ballkunstneren del av Alex Fergusons suksessrike United-lag. 150 scoringer på 219 kamper i den røde drakten sier alt om spissens betydning på Old Trafford. Nå jobbes det for å hente trener van Nistelrooy tilbake.

Nederlenderen gikk gradene som trener i den nederlandske storklubben PSV Eindhoven, det endte som hovedtrener fra sommeren 2022 i nesten et år (sa opp på grunn av intern uro), siden det har han vært på en utvidet ferie. Han har også vært assistenttrener for Nederland.

LES: Football-Insider: Amad Diallo får tilbudet han har drømt om

De Telegraaf meldte før helgen det gjenstår kun detaljer før Burnley og Van Nistelrooy er enige om kontrakt, der nederlenderen skal få ansvaret på Turf Moor etter Kompany. Dette jobber Manchester United for å sette en stopper for.

For ifølge den hyperaktive overgangsjournalist Romano jobber Ten Hag og United-ledelsen for å hente den tidligere superspissen til trenerteamet før sesongstart.

F7: Beckham i ferd med signere Manchester United-stjerne

Lede Burnley i Championship eller ta muligheten til å returnere til Manchester United og Old Trafford som wingman for å øse ut av sin erfaring som toppscorer i den røde drakta og lære som trener? Vi tror Ruud van Nistelrooy ikke kan takke nei til det siste tilbudet.

Alt du trenger å vite: Skottland – Ungarn