Kåre Vedvik

Samtlige i Sporten krysser fingrene for at uflaksen til Kåre Vedvik nå er over. – For bare noen dager siden fikk han lov til å trene med NFL-klubben Buffalo Bills uten løfter om noen ting, men i natt har de signert han som både kicker og punter. Klubben som blir hans femte i NFL er en av ligaens aller beste lag.

Les: Kåre Vedvik får en ny sjanse for å kjempe seg tilbake i NFL

«Det er et lag som gir meg muligheten til å ha akkurat den rollen jeg vil ha, så jeg står veldig godt med dette valget» sier 25-åringen til VG.

Kontrakten nordmannen har signert med Buffalo-laget knytter han til klubben gjennom sommerens treningsleir. Overbeviser han nok der får han en plass i den endelige 53-mannstroppen før neste sesong.

Les: Sunderland til salgs

Bills kom til sluttspillet, men røk ut for Houston Texans i en ellevill kamp som endte med tap etter spilleforlegning.

Femte klubb
Vedvik har tidligere vært innom Baltimore Ravens, Minnesota Vikings, New York Jets og Cincinnati Bengals, men kun fått spilletid i ligaen for Jets. Da ble han den første nordmannen som hadde spilte i en NFL-kamp siden 2001.

I oppgjøret mot nettopp Bills bommet Vedvik på både et ekstrapoengspark og trepoengspark. Etter kampen ble han fristilt av Jets.