Hvorfor? Hvorfor! HVORFOR!!!.

Det er mindre enn to år siden spanske medier satte sangriaen i halsen over Barcelona sitt gigantkjøp av Philippe Coutinho fra Liverpool. 1,5 milliarder kroner var mer enn de var vant til, men så hadde de også fått store penger for Neymar. 

For ifølge avisen The Mirror, som viser til franske rapporter, har Coutinho sin agent den siste tiden vært i samtaler med Paris Saint-Germain

Det har ikke gått som planlagt i Barcelona, det har selvsagt vært noen meget gode kamper og enkeltprestasjoner, men det har ikke vært i nærheten av det som Philippe Coutinho viste frem i Liverpool. – Det har vært som om du ladet mobilen i bilen istedenfor i veggen hjemme, det går bare tregere.

Les: Paris Saint-Germain endrer mening om Edinson Cavani

Fansen har, som fans gjør, vist sin misnøye når noen ikke presterer over tid med å pipe, og det har ikke hjulpet. – En ond sirkel brytes trolig om ikke så veldig lenge, Coutinho-representant Kia Joorabchian og Paris Saint-Germain sjefen Antero Henrique skal ha møttes i London og diskutert den brasilianske playmakerens fremtid og et mulig klubbskifte.

Dialogen skal ha vært positiv, noe som har gjort at PSG vil trappe opp interessen i løpet av de neste ukene, og dermed sannsynligvis legge inn et bud på Barcelona-stjernen.

Fotballekspert Petter Veland uttalte nylig han tror Coutinho vil være den første ut dørene på Camp Nou i sommer. Mange medier skriver at Barcelona må sikre seg Antoine Griezmann fra Atlético Madrid før de lar Philippe Coutinho gå, vi har på følelsen en overgang til Paris ikke er avhengig av det, men av pris.

Les: «Jeg er veldig klar over hvor han skal spille. Det har vært kjent siden mars»